Diensten

Uitgebreid aanbod van diensten

Druk op de iconen voor meer informatie.

Contract vervoer

Heeft u geregeld professioneel vervoer nodig? Dan bieden wij voor u de perfecte oplossing namelijk contract vervoer. Er wordt gesproken van contract vervoer wanneer er met enige regelmaat ritten dagelijks, wekelijks en/of maandelijks terugkeren.

Contract vervoer van Elite Taxi kan voor werkgevers een oplossing bieden wanneer medewerkers bijvoorbeeld een lange reistijd hebben van station naar het kantoor. Wij kunnen inspringen door bijvoorbeeld een pendeldienst van station naar kantoor. Maar ook als uw medewerkers onder andere opgehaald moeten worden of vervoer van en naar werkbezoeken nodig hebben kunnen wij u van dienst zijn.

Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. U wordt betrouwbaar, comfortabel, veilig en zorgeloos van A naar B gebracht in een representatieve auto. Daarbij zijn we uiterst flexibel en kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Contract vervoer kan onder andere een oplossing zijn voor:

Luchthaven vervoer

Wilt u het vervoer van en naar de luchthaven goed geregeld hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in luchthaven transfers in en rondom Nederland.

Tarieven

Wij werken met scherpe tarieven waardoor wij tot wel 50% goedkoper kunnen zijn dan als een reguliere taxi. U kunt onze vaste tarieven van en naar Schiphol hier vinden.

Zorgeloos reizen

Wij monitoren ten alle tijden uw vlucht. Zodra u vervroegd of vertraagd aankomt passen wij ons schema aan waardoor er altijd iemand voor u zal klaarstaan. Daarbij zal u na de reservering altijd een bevestiging ontvangen en zal de chauffeur altijd contact met u opnemen als hij op u staat te wachten.

Aankomst mogelijkheden

U kunt bij ons uw manier van ophalen kiezen. Wij bieden namelijk twee soorten ophaalmogelijkheden aan:

De chauffeur wacht bij de vertrekhal op u:

 1. De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten en zorgt dat hij op tijd voor u klaar staat;
 2. Zodra u bent geland zal de chauffeur contact opnemen d.m.v. een sms bericht of telefonisch en vertelt hij u zijn locatie bij de vertrekhal, het merk, kenteken en kleur van zijn auto;
 3. Indien er problemen zijn met bijvoorbeeld de bagage of het vinden van de chauffeur, kunt u de chauffeur direct bellen. Ook kunt u ons 24/7 bereiken.
Voor meer informatie over onze Schiphol ophaal procedure kunt u hier kijken.

Meet & Greet:

 1. De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten en zorgt dat hij op tijd voor u klaar staat;
 2. Nadat u bent geland zal de chauffeur bij de gate of het meetingpoint op de luchthaven klaar staan met uw (bedrijfs)naam op een bordje;
 3. Zodra de chauffeur u heeft gevonden zal hij u begeleiden naar de auto.
 De kosten van de Meet & Greet service zijn €15.
Tijdens de meet & greet service zal de chauffeur u op wachten met een naambord.

Airport to Airport
service

Pak een taxi vanPrijs
Amsterdam Schiphol
naar Eindhoven Airport
€185
Amsterdam Schiphol
naar Rotterdam Airport
€100
Amsterdam Schiphol
naar Groningen Airport
€275
Amsterdam Schiphol -
Brussels Airport
€275
Amsterdam Schiphol -
Bremen Airport
€425
Amsterdam Schiphol -
Weeze Airport
€260
Amsterdam Schiphol -
Dusseldorf Airport
€310
Amsterdam Schiphol -
Frankfurt Airport
€650
Amsterdam Schiphol -
Liège Airport
€310
Amsterdam Schiphol -
Keulen Bonn Airport
€400
Amsterdam Schiphol -
Münster Osnabrück
Airport
€350

Groepsvervoer

Taxi- en bus groepsvervoer is voor ons geen enkel probleem. Elite Taxi vervoert dagelijks meerdere passagiers naar hun bestemming.

Wij hebben de beschikking over diverse 8 persoons Mercedes taxibussen. Is uw gezelschap groter? Ook dan hebben wij de passende vervoersoplossing namelijk:

 • Mini touringcar (tot 16 personen)
 • Midi touringcar (tot 38 personen)
 • Touringcar (tot 50 personen)

Het is daarbij ook mogelijk om meerdere 8 persoons taxibussen te reserveren.

Groepsvervoer kan onder andere een uitkomst zijn voor:

Chauffeur service

Elite Taxi biedt u de mogelijkheid een chauffeur in te huren. Al onze chauffeurs zijn betrouwbaar, discreet en representatief. Wij hebben veel ervaring op het gebied van directievervoer en andere chauffeurs diensten.

Laat u rondrijden in uw eigen auto

Heeft u een mooie auto en zoekt u een chauffeur? Of is uw vaste chauffeur even op vakantie of ziek? Dan kunt u onze chauffeur inhuren. Dit geeft u de mogelijkheid om tijdens het vervoer zorgeloos te werken of ontspannen. 

Huur een chauffeur met auto

Uiteraard kunt u ook bij ons een chauffeur met auto huren. Wij hebben een hoogwaardig wagenpark en kunnen u op alle vlakken voorzien van comfort en luxe.

Bob thuis breng service

Verantwoord thuis komen

Heeft u een glaasje op en kunt u niet meer terugrijden? Neem geen risico en reserveer onze bob thuis breng service. Laat u veilig thuisbrengen door onze chauffeur in uw eigen auto.

Hoe werkt het?

 1. U reserveert telefonisch of per mail een bob chauffeur.
 2. De bob chauffeur wordt door zijn collega op de afgesproken plek afgezet.
 3. De bob chauffeur brengt u veilig in uw eigen auto thuis.
 4. Eenmaal bij u thuis aangekomen zal de bob chauffeur bij zijn collega in stappen.
 5. U en uw auto zijn veilig thuis.

Reserveren is niet nodig maar heeft wel onze voorkeur.

Wachttijd

Zodra de chauffeur zich bij u heeft gemeld kan het zijn dat u nog niet klaar bent om te vertrekken. Vandaar dat wij een wachttijd van 10 minuten hebben inbegrepen bij de prijs. Als de chauffeur langer moet wachten of uw auto uit een verder gelegen parkeergarage moet halen, zijn wij genoodzaakt een wachttarief te rekenen.

 

Transport service

Transport nodig voor uw wasmachine, bankstel of auto? Elite Taxi levert een betaalbare en eenvoudige transportservice. Wij bieden het transport aan inclusief chauffeur en exclusief verhuizer. U kunt bij ons terecht voor privé en zakelijk transport.

Auto transport of voertuigen transport

Wij kunnen auto’s en andere voertuigen zoals bijvoorbeeld scooters en motoren zorgeloos voor u vervoeren. Zowel binnen als buiten Nederland kunnen wij u van dienst zijn. De voertuigen worden zorgvuldig vervoerd.

Goederen transport

Ook wanneer u goederen moet vervoeren kunnen wij u van dienst zijn. Dit kan gaan om een gehele verhuizing maar ook voor simpelweg een paar spullen kunnen wij u helpen.

Auto transporter

Voor het vervoer van maximaal 1 auto.

Mercedes Sprinter met laadklep

Voor het vervoer van grote goederen of grote voertuigen.

Mercedes Vito bestelbus

Voor het vervoer van kleine goederen of kleine voertuigen.

Call Now Button