Corona vrij taxi vervoer

Ondanks het advies van het RIVM om thuis te blijven en sociale contacten te vermijden, kan het zijn dat u ergens heen moet. Het openbaar vervoer heeft een aanzienlijk langere reistijd. Daarbij wordt aangeraden om openbare ruimtes te vermijden. Taxi vervoer blijft dan de meest veilige optie. Gelukkig voor u bieden wij Corona vrij taxi vervoer aan.

Pak een corona vrije taxi in plaats van het openbaar vervoer

Het Coronavirus is sterk groeiend en zonder ingrijpende maatregelen blijft dat zo. Hoewel niet iedereen bang of vatbaar is voor het Coronavirus, raken steeds meer mensen besmet wat kan leiden tot een enorme negatieve impact op onze maatschappij. Het advies is om zowel openbare ruimtes als sociaal contact te vermijden. Natuurlijk is dat niet altijd mogelijk, de boodschappen moeten tenslotte ook worden gedaan of andere urgente zaken. Echter heeft u in deze wel een keuze namelijk: reizen met het openbaar vervoer of per taxi. Als u van het openbaar vervoer gebruikmaakt dan is de kans behoorlijk groot dat u in contact komt met een besmet persoon. Wilt u dit voorkomen? Bestel direct bij ons een corona vrije taxi.

Onze maatregelen tegen het Coronavirus in onze taxi’s

De belangrijkste maatregel die wij hebben genomen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan is het schoonmaken van de taxi’s. Onze taxi’s worden na elke rit zorgvuldig gedesinfecteerd, van deurhendel tot aan dashboard en stoelen. Ook hebben wij tussenschotten van plastic en plexiglas geplaatst in onze auto’s. Verder beschikken wij over handschoenen en desinfecterende gel voor onderweg om besmetting met het Coronavirus te voorkomen. Daarbij groeten wij ook zonder lichamelijk contact te hebben en proberen wij contant geld te vermijden. Tot slot spreekt het voor zich dat al onze taxi chauffeurs Corona vrij zijn.
 
 
Plastic afscheiding in de taxi auto tegen Corona virus

Wat verwachten wij van u?

Wij verwachten van u dat u Corona vrij bent. Indien u het Coronavirus heeft, kunnen wij u helaas niet van dienst zijn. Bovendien verwachten wij van u dat als u moet hoesten of niezen, u dit in uw elleboog doet. Tot slot hopen wij dat u de taxi per pin of creditcard betaald om lichamelijk contact te voorkomen.
 
Meer informatie en tips over het Coronavirus (COVID-19) kunt u hier vinden.
 

Reserveer direct uw Corona vrij taxi vervoer!

Wees verantwoordelijk en neem een Corona vrije taxi. U kunt direct online reserveren als u hier klikt of naar beneden scrollt. Verder kunt u uw reservering doorbellen (tel. 020 33 13 318),  mailen (info@elitetaxi.nl) of via WhatsApp (mob. 06 44 00 40 34) doorgeven.

Reserveer gelijk een Corona COVID-19 vrije taxi

Corona vrij taxi vervoer reserveren

Call Now Button