Prive tours

Bloemen tour

Wilt u in het voorjaar iets bijzonders zien? Bezoek dan de Keukenhof. U zult de prachtige bloei ervaren van de Nederlandse tulpen en andere bloemen waarvoor Nederland bekend staat. De Keukenhof is het beroemdste en grootste bloemenpark ter wereld en ligt niet ver van Amsterdam.


Zaanse Schans

Als je een goed beeld wilt krijgen van het leven in de 17e en 18e eeuw in Nederland, bezoek dan de Zaanse Schans. In dit gebied ziet u de authentieke huizen, windmolens, een tinfabriek, een kaas- en melkveehouderij en andere ambachten. Zowel binnen als buiten zie je de oude Zaanse stijl.


Giethoorn

Giethoorn is een dorp waar talloze rietgedekte boerderijen worden gebouwd op kleine veeneilanden die zijn verbonden met meer dan 170 houten bruggen. In een omgeving vol meren, rietlanden en bossen vindt u deze prachtige stad met zijn vele mooie boerderijen met rieten daken en karakteristieke houten bruggen.

Amsterdam Museum tour

Bezoek deze wereldberoemde 17e-eeuwse hoofdstad van Nederland. Geniet van de historische gebouwen, prachtige musea en een vriendelijke sfeer.

Op maat gemaakte tour

Wij kunnen ook een op maat gemaakte tour (tailor made) verzorgen. Denk hierbij aan culturele tours, steden tours, culinaire tours, prive auto, fiets en of boot tours.

Andere wensen?

Wij verzorgen prive tours in en rondom Nederland waarbij alles mogelijk is. Daarbij kunnen wij u voorzien van uw wensen door een op maat gemaakte tour. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Call Now Button