Bloemen tour

Tour beschrijving

Een bloemen tour in Nederland. Deze tour bestaat uit twee verschillende locaties. Indien gewenst drie locaties. U zult kleurrijke plekken bezoeken in de buurt van Amsterdam.
Flora Holland

Floraholland is al meer dan honderd jaar de marktplaats voor bloemen en planten. Het is de grootste bloemenveiling ter wereld en zij organiseren de internationale markt voor bloemen en planten. Floraholland heeft meer dan 100.000 transacties per dag en 2600 werknemers wereldwijd. Ze verhandelen elk jaar 12,1 miljard bloemen en planten.

U moet vroeg opstaan, maar als bezoeker van Royal FloraHolland kunt u het hele veilingproces volgen vanuit een speciale galerij. U bevindt zich in het centrum van de internationale bloemenhandel. Een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten.

Meer informatie over de veiling van Flora Holland vindt u hier.

Keukenhof

De Keukenhof is het beroemdste en grootste bloemenpark ter wereld en ligt niet ver van Amsterdam. U zult de prachtige bloei ervaren van de Nederlandse tulpen en andere bloemen waarvoor Nederland bekend staat. Elk jaar worden er meer dan 7 miljoen bloembollen geplant in de Keukenhof. De vele tuinen en vier prachtige paviljoens tonen een fantastische verzameling tulpen, hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen, lelies en vele andere bloemen. De kleuren en geuren zullen je overweldigen. Keukenhof is dit jaar geopend van 21 maart tot 10 mei.

Meer informatie over de grootste bloementuin van de wereld vindt u hier.

Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus heeft een rijke verzameling planten en bloemen en is al meer dan 425 jaar het groene hart van Leiden. De Hortus ligt midden in de stad, naast het academiegebouw. Academici doen hier al honderden jaren onderzoek en elk jaar bezoeken veel geïnteresseerde mensen de tuinen en kassen.

De Hortus Botanicus Leiden is wereldberoemd om de verzameling zeldzame flora en onderzoekers komen hier nog steeds in hordes om deze prestigieuze planten te bestuderen.

De Hortus Botanicus is ook de plaats waar de eerste tulp in Nederland werd gevonden. Carolus Clusius kweekte de eerste tulpengewassen in Europa in de Hortus.

Geniet van de natuurlijke schoonheid van 100-jarige bomen, zoals de Gouden Regen en de enorme treurbeuk. Zie de vlekkeloos verzorgde tuinen vol prachtige geuren en prachtige kleuren. Zie beschermde en bedreigde diersoorten, gevaarlijke vleesetende planten en de Wollemia-naaldboom – waarvan wordt gedacht dat ze uitgestorven is, totdat de Hortus deze plant in de jaren 90 weer tot leven bracht.

Kom en ruik al die heerlijke geuren, nergens ruikt het beter!

Meer informatie over de oudste botanische tuin van Nederland vindt u hier.

Tour details

 • Tijdsduur

  Circa 8 uur

 • Inclusief

  Chauffeur
  Kilometers
  Parkeerkosten

 • Exclusief

  Toegangskosten
  Eten & drinken

 • Prijs

  € 500 tot 4 personen
  € 550 tot 8 personen

Boek nu uw bloemen tour

Sedan

500 ,-
 • 4 personen

Bus

550 ,-
 • Tot en met 8 personen
Call Now Button