Zaanse Schans tour

Tour beschrijving

Deze tour bestaat uit vier verschillende locaties. Je bezoekt de meest authentieke plekken in de buurt van Amsterdam. 

Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een gebied met authentieke huizen uit de 17e eeuw, windmolens en ambachten zoals klompenmakerij, kuiperij, tin smederij en kaasboerderijen.

Het aanzicht van de vele windmolens die er staan is prachtig. Speel toerist in uw eigen land en maak leuke foto’s als souvenir.

Edam

Edam is een klein authentiek dorp in de buurt van de Zaanse Schans en is beroemd om zijn kaas. Edammer is al sinds de gouden eeuw een bekend Nederlands exportproduct. U bezoekt een kaasfabriek en ziet hoe de wereldberoemde kaas wordt gemaakt. De kaasmarkten zijn open in juli en augustus en kunnen in die periode ook worden bezocht.

Volendam

Het oude vissersdorp Volendam ligt aan het IJsselmeer. Het dorp staat bekend om zijn haven, de vishandel, het authentieke Nederlandse karakter en de traditionele klederdracht. Een fantastische bestemming voor elk seizoen! U kunt een palingrokerij bezoeken en zien hoe paling wordt gerookt, daarbij kunt u ze ook proeven. Tenslotte kunt u ook foto’s maken in de traditionele klederdracht van Volendam, wat leuk is als souvenir.

Marken

In de 13e eeuw werd Marken gescheiden van het vasteland tijdens een storm. Een periode van eeuwen van isolatie volgde voor de inwoners, die leefden van de visserij. Marken was pas in 1957 door een dijk met het vasteland verbonden en is sindsdien een schiereiland. Het dorp heeft zijn authentieke karakter behouden en de bewoners behouden hun tradities.

De Zaanse Schans tour is een onmisbare tour. U zult Nederland zien vanaf een authentiek perspectief, een aanzien dat u zeker niet dagelijks zal mee maken.

Boek hieronder direct uw Zaanse Schans tour.

Tour details

Een aanzien van de Zaanse Schans Tour
 • Tijdsduur

  Circa 8 uur

 • Inclusief

  Chauffeur
  Kilometers
  Parkeerkosten

 • Exclusief

  Toegangskosten
  Eten & drinken

 • Prijs

  € 450 tot 4 personen
  € 500 tot 8 personen

Boek nu uw Zaanse Schans tour

Sedan

450 ,-
 • 4 personen

Bus

500 ,-
 • Tot en met 8 personen
Call Now Button