Taxi naar Schiphol Amsterdam

Goedkope taxi naar Schiphol

Taxi naar Schiphol nodig? EliteTaxi heeft betrouwbaar vervoer.

Met Elitetaxi kunt u voordelig van en naar Schiphol reizen. Men denkt vaak dat het prijzig is om naar Schiphol te reizen met de taxi, wij bewijzen het tegendeel! Door ons groot netwerk kunnen wij onze prijzen laag houden. Bovendien bespaart u uzelf een hoop moeite door per taxi naar Schiphol te reizen.

Onze vaste Schiphol tarieven kunnen tot wel 40% goedkoper zijn als reguliere taxi ritten.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020 33 13 318

Bestel uw Schiphol taxi bij ons

Een goedkope taxi naar Schiphol nodig? Zodra u met Elitetaxi reist zal u persoonlijk behandeld worden. Wij proberen u ten alle tijden een comfortabele en persoonlijke ervaring te geven. Hiermee hopen wij dat u in de toekomst vaker gebruikt zult maken van onze taxi diensten. Bovendien willen wij u een vertrouwd en veilig gevoel geven tijdens de taxirit naar Schiphol.

Op tijd met de taxi naar Schiphol Amsterdam

Het vluchtverkeer is erg wisselvallig waardoor de vluchten wel eens geannuleerd of vertraagd zijn. Schiphol adviseert om ruim 2 uur voor vertrek aanwezig te zijn bij Europese vluchten en voor intercontinentale vluchten ongeveer 3 uur voor vertrek.

Bij het reserveren adviseren wij u om altijd het vluchtnummer in te vullen. Hierdoor kunnen wij uw vlucht in de gaten houden. Ook wanneer u bij terugkomst gebruikmaakt van onze taxidiensten zullen wij de vlucht in de gaten houden. Mocht uw vlucht eerder of later landen, dan weten wij dit direct en zullen wij ervoor zorgen dat wij op tijd voor u klaarstaan.

Wat zijn de voordelen om met een taxi naar Schiphol te gaan?

Als u per taxi naar Schiphol reist hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Dit kan u veel tijd en moeite besparen. Als u met de auto naar Schiphol gaat dan zijn de parkeerkosten vaak relatief duur en daarbij komt ook nog is de brandstofkosten. Uw auto op de oprit laten of voor de deur is in vele gevallen makkelijker en daarbij zal het lijken alsof u thuis bent, wat kan helpen tegen inbrekers. Tot slot hoeft u geen zware koffers te tillen en kunt u genieten van het comfort die wij bieden tijdens de taxi rit naar Schiphol.

U kunt een taxi naar Schiphol gemakkelijk en snel via ons reserveringsformulier boeken. Uw ritprijs wordt aan de hand van onze vaste Schiphol tarieven bepaald. Staat uw bestemming niet bij onze vaste tarieven? Dan kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

De taxi naar Schiphol kunt u op meerdere manieren betalen. Allereerst heeft u twee mogelijkheden namelijk vooraf betalen of achteraf ter plekke in de taxi betalen. Indien u vooraf wilt betalen kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier waarmee u direct de ritprijs kunt berekenen en betalen. Na de betaling zult u per mail de factuur ontvangen.

Wilt u in de taxi betalen? Dan is dat ook mogelijk. Al onze taxi’s zijn voorzien van pinapparaten waardoor het mogelijk is om met uw pinpas of creditcard te betalen, contante betaling is uiteraard ook mogelijk.

U kunt uw taxi Amsterdam betalen met iDeal
U kunt uw taxi Amsterdam betalen met Maestro
U kunt uw taxi Amsterdam betalen met Mastercard
U kunt uw taxi Amsterdam betalen met Visa
U kunt uw taxi Amsterdam betalen met American Express
Call Now Button