Taxi Amsterdam naar Schiphol

Taxi Amsterdam Schiphol

Wilt u een taxi reserveren Amsterdam Schiphol? Dan bent u op het goede adres. EliteTaxi biedt u voordelige tarieven aan voor een taxi Amsterdam Schiphol.

Bij EliteTaxi reist u al vanaf €40 met de taxi van Amsterdam naar Schiphol. Voor deze prijs kunnen er 4 personen, 2 stuks koffers en 2 stuks handbagage mee. Afhankelijk van waar u vertrekt vanuit Amsterdam ligt de prijs tussen de €40 en €45. 

Als u met 4 personen reist is dat maar liefst €10 per persoon.

Reist u met meer dan 4 personen naar Schiphol? Dan heeft u een taxi bus nodig. Een taxi bus boekt u al vanaf €50. U kunt bij ons vanuit andere steden boeken. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Taxi SchipholSedanBus
Amsterdam Centrum€40€50
Amsterdam Oost/Zuid/West€40€50
Amsterdam Noord/Zuid Oost€45€52,50

Eenvoudig boeken

Een taxi van Amsterdam naar Schiphol kunt u eenvoudig boeken op Elitetaxi.nl. U kunt het reserveringsformulier invullen maar ook telefonisch of per mail kunt u eenvoudig en snel uw taxi boeken. Nadat wij uw boeking hebben ontvangen zult u een boekingsbevestiging per mail ontvangen.

Van Schiphol naar Amsterdam

Als u weer aankomt van vakantie op Schiphol kunnen wij u van dienst zijn. Met het door u opgegeven vluchtnummer zullen wij uw vlucht monitoren en zorgen dat wij op tijd voor u klaar staan. U kunt zorgeloos naar huis wetende dat de chauffeur voor u klaarstaat. Wij zullen uw bagage voor u inladen zodat u rustig kunt plaatsnemen en kan bijkomen van de vlucht. Bespaar uzelf parkeerkosten, benzine geld en een hoop moeite en reserveer nu alvast een taxi van Amsterdam naar Schiphol en weer terug. Onze chauffeur zal contact met u opnemen als hij bij de vertrekhal op u staat te wachten. Zo kunt u de chauffeur nog makkelijker vinden. Meer informatie over onze ophaalprocedure van Schiphol kunt u hier vinden.

Groepstaxi Amsterdam naar Schiphol

Een taxi van Amsterdam naar Schiphol met meer dan 5 personen is zeker mogelijk. Onze taxibussen kunnen tot wel 8 personen vervoeren en hebben voldoende ruimte voor uw bagage.

Afhankelijk vanaf waar u reist kunt u de taxibus al reserveren vanaf €50.

Moet u onderweg nog meer mensen ophalen?
Geen enkel probleem. U kunt dit tijdens het reserveren in het opmerkingenveld plaatsen. Wij rekenen meestal €5 tot €15 per tussenstop afhankelijk van de afstand. U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen.

Boek nu uw taxi van Amsterdam naar Schiphol

Call Now Button