Zorgeloos reizen met de zorgtaxi

Zorgeloos vervoert worden naar uw medische bestemming of (zorg)instelling

De zorgtaxi staat altijd klaar voor u

Als u naar het ziekenhuis moet brengt dat vaak de nodige spanning met zich mee. Elitetaxi verzorgt graag voor u een zorgeloze reis van en naar huis. Daarom zijn wij momenteel afspraken aan het maken met alle zorgverzekeraars om binnen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering zorgvervoer aan te bieden. Dat neemt echter niet weg dat wij u nu niet van dienst kunnen zijn.

Elitetaxi brengt u vanzelfsprekend veilig en op tijd van A naar B. Onze chauffeurs hebben een zorg verlenende instelling en zullen u altijd goed van dienst zijn. Op de terugreis proberen wij de wachttijd te beperken, wij zorgen er altijd voor dat er een chauffeur bij u in de buurt blijft.

Wij streven naar een compleet zorgeloze reis en hopen dat de afspraken met de verzekeraars snel afgerond zijn. Als dit het geval is, zullen wij de administratie afhandeling van het vervoer rechtstreeks met uw verzekeraar regelen. Op dit moment kunnen wij u uiteraard veilig, op tijd en met veel zorg vervoeren naar uw medische of zorg bestemming.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: info@elitetaxi.nl, 020 33 13 318 of 06 44 00 40 34

Staat uw ziekenhuis er ook niet bij? Geen enkel probleem, reserveer hier uw zorgtaxi naar uw bestemming.
Call Now Button